top of page
IMG_9356.jpeg

Despre Julia

Întreaga poveste

În 2013 am aterizat în Cluj, iar în primul an de facultate am descoperit pasiunea mea pentru blogging. Astfel am ajuns și eu pe lista de bloggeri din Cluj. Chiar dacă vlogging-ul a fost ceea ce mi-am dorit să fac de la început, canalul de YouTube a fost deschis abia 2 ani mai târziu, în punctul în care mi-am luat primul meu DSLR cu care puteam filma la o calitate superioară față de ceea ce avusesem anterior.

A urmat apoi o pauza lungă de blogging, timp în care am activat doar pe YouTube, după care în 2018 am decis să iau o pauză de câteva luni de la crearea de clipuri și asta din cauza lipsei de timp liber. Acea pauză a fost foarte bine venită pentru că m-a făcut să realizez ce îmi doresc să fac pe mai departe.

Pe la începutul anului 2018 am început să lucrez la o idee care numai nu îmi dădea pace, și astfel a apărut magazinul online de accesorii pentru petreceri Decoreala.ro care s-a lansat un an mai târziu, pe 19 august 2019.

Între timp am ajuns să fac parte și din echipa Beauty Bloggers Meeting Cluj (BBM Cluj), activitate care m-a ajutat să înțeleg și mai bine ce înseamnă munca din spatele unui eveniment, BBM ajungând să organizeze 3 întâlniri mari pe an. Din păcate, la finalul lui 2019, am luat decizia de a mă retrage din organizarea acestui eveniment și asta pentru că timpul meu era acaparat de magazinul meu online.

2020 a bătut la ușă și a adus și pandemia, așa că afacerea a avut extrem de mult de suferit, ca urmare în 2021 s-au închis ușile Decoreală.

To be continued…

Vrei să lucrăm împreună?

Scrie-mi pentru a discuta mai multe.

  • Instagram

Mulțumim pentru mesaj!

bottom of page