top of page
IMG_9367_jpg.JPG

Recomandări produse de păr

Hei! Aici găsești doar produsele pe care eu le îndrăgesc și le recomand cu mare încredere. Printre link-uri se găsesc și link-uri afiliate. 

TIPUL MEU DE PĂR

Înainte de a lua în seamă recomandările mele trebuie să știi ce tip de păr am:

*vopsit blond

*fir subțire

*des

*ondulat, extrem de rebel

dacă e lăsat să se usuce natural și nu e coafat

*destul de uscat

*după a doua sarcină m-am confruntat cu o cădere excesivă a părului, extinsă pe o perioadă mult mai lungă decât prima dată (între lunile 3-7 post-partum și 9-11)

rutina clasica

IMG_0753_jpg.JPG

L-am descoperit datorită unui PR Package în urmă cu aproximativ un an. Nimic nu se compară cu el, de aceea am ajuns să îl recumpăr. Hidratează într-un mod nemaiîntâlnit pentru un balsam, efectul său fiind similar cu cel al unei măști foarte bune de păr, aplicată și ținută cel puțin o oră. Are același efect indiferent de ce șampon aș folosi.

IMG_0755.JPG

Este produsul care mi-a detronat balsamul leave-in de la Kerastase pe care l-am mai menționat în online. Ei bine, acesta îmi oferă efectul pe care îl caut de ani de zile. Descurcă părul, iar după pieptănare este foarte hidratat. Vezi întreaga mea rutină explicată mai jos.

IMG_0767.JPG

Pentru menținerea unui blond frumos, mai rece, eu folosesc acest produs. Am încercat în trecut și Fanola și L'Oreal, dar varianta de la Londa consider că usucă cel mai puțin. 

tratamente

IMG_0756.JPG

Este un produs care pe scalpul meu problemă a făcut minuni. Am dermatită seboreică activată de stres de când sunt copil. După ce am făcut eu copii, aceasta a luat-o razna. Șampoanele de profil nu m-au ajutat. Însă această soluție, da! O folosesc din când în când, are un aplicator care facilitează utilizarea, iar după 30 de minute o îndepărtez cu apă din abundență.

IMG_0757.JPG

După a doua sarcină, am avut probleme cu căderea părului mai mari decât după prima, iar de data asta a fost musai să intervin. Inițial mi-a căzut părul extrem de tare 4 luni. După care a încetinit, având 2 luni pauză, iar când credeam că s-a încheiat acest capitol, am început să strâng iar pumni întregi de păr de prin casă, exact ca în primele luni. Atunci am zis că e cazul să încerc gama și astfel am scăpat de căderea părului după doar 6 spălări.

IMG_0758.JPG

Este tratamentul pe care l-am folosit împreună cu șamponul din aceeași gamă. Și atât mi-a trebuit! Pe acesta l-am aplicat de 2-3 ori pe săptămână, pe scalpul uscat, între spălări. Este un tratament leave-in, așa că nu trebuie clătit. 

Cum procedez?

Simt că trebuie să explic pas cu pas rutina mea de îngrijire a părului pentru că am ajuns într-un punct în care sunt extrem de mulțumită de aspectul părului meu și mult timp am căutat rețeta minune. 

Voi lua un scenariu în care aplic toate produsele într-o tură, dar nu se întâmplă asta. Încep prin a aplica pre-șamponul de la Dr. Hedison, după care îl masez cu o perie specială de silicon pentru curățarea scalpului. Las să acționeze 30 de minute, clătesc bine și apoi șamponez de 2 ori cu Yves Rocher. Aplic șamponul nuanțator, balsamul Elseve și strâng părul într-un prosop din microfibră de la Decathlon. După ceva timp, eliberez părul, aplic spuma de la Milkshake, protecția termică de la Wella pe care o găsești aici, și îmi pieptăn părul umed cu cea mai faină perie vreodată!! O poți găsi aici. Îmi las părul să se usuce natural 90%, după care intervin cu peria rotativă Babyliss. Urmează apoi uleiul de păr și aplicarea pe scalp a tratamentului de la Yves Rocher. 

bottom of page