top of page
IMG_9329.JPG

Produse favorite de machiaj

Hei! Aici găsești doar produsele pe care eu le folosesc zilnic și recomand cu mare încredere. Printre link-uri se găsesc și link-uri afiliate. 

IMG_0177.JPG

Nuanța mea este #13 Neutral Ivory. L-am descoperit în vara 2023 și m-am îndrăgostit de aspectul dewy și natural pe care îl oferă, având și acoperire medie spre mare. Cantitatea de produs trebuie să fie cam cât un bob de mazăre și am observat că cel mai bine se aplică cu degetele, apoi se uniformizează cu un burețel umezit, dar stors în șervețel. Merită încercat! 

IMG_0179.JPG

Pe acesta l-am descoperit în sarcina #2, adică în vara 2022. De atunci nu mai îmi trebuie alt fond de ten. Oferă acoperire medie, aspect natural și flawless, este rezistent, extrem de ieftin, iar cel mai important: nu irită tenul. Până să dau de el, toate fondurile de ten mă deranjau și imediat mă trezeam cu fel de fel de bubițe pe față. 

IMG_0181.JPG

De când l-am descoperit nu am mai folosit altceva și l-am recumpărat de multe ori. Este un concealer extrem de bun. Are acoperire mare, se blenduiește frumos, nu se strânge urât în pliuri, eu îl setez din obișnuință cu pudră, dar nu e tocmai nevoie. Arată flawless!

IMG_5724.JPG

Pe acesta l-am primit într-un PR de la brand și l-am introdus imediat în rutina mea. Este un bronzer stick, cremos, într-o nuanță rece care se blenduiește atât de frumos și de ușor. Eu îl aplic imediat după fondul de ten pentru a contura tenul, ulterior îl setez cu pudra bronzantă. 

IMG_0180.JPG

Nu sunt fan pudre libere pentru că sunt destul de messy, așa că am încercat pudra aceasta și am rămas loială. Nu încarcă și nici nu schimbă nuanța fondului de ten. Ideală.

IMG_5725.JPG

Cele mai faine! Am 2 nuanțe preferate pentru că le folosesc în funcție de stilul de machiaj. Dacă am un machiaj mai complex, închis, merg pe nuanța deschisă, iar dacă am ceva foarte simplu, conturez look-ul cu sprâncenele mai închise. Either way, nuanțele sunt foarte frumoase, reci, și genele râmân țepene. 

IMG_0176.JPG

De când am descoperit această mascara, nici nu mai schimb.Este un tip mai special, care se îndepărtează cu apă simplă, dar care, dacă în cazuri extreme se fărămițează de pe gene și cad bucățele pe ten, nu se întind și nu înnegresc zona de sub ochi. The best!! Mai ales pentru cineva ca mine care mereu se conf

IMG_0182.JPG

Mă bucur mult că am dat peste acest creion de buze care se compleatează de minune cu rujul meu favorit de la MAC. Este un creion mat și rezistent. Merge de minune cu rujuri mai cremoase, hidratante.

IMG_0183.JPG

My fav ever! Dacă port ruj, în 90% din cazuri, port această nuanță. Ador că împreună cu creionul de la Nyx, devine cea mai rezistentă formulă pentru buze. Iar dacă mănânc, chiar dacă pe centru buzelor se mai duce din culoare, aspectul acestora e tot unul frumos conturat. L-am purtat la mai multe evenimente și nu m-a dezamăgit niciodată. Cred că ține și de metoda aplicării, dar pentru asta voi face un reel special pe Instagram.

bottom of page