top of page

Cum i-am organizat & decorat camera celui mic 0+

Și cu acest articol, în care îți prezint camera celui mic, voi deschide seria de HOME DECOR, o serie pe care plănuiesc să o creez de mult timp, dar pentru că mai mereu este dezastru la noi în casă ( așa cum sigur este și la tine acasă :))) am tot amânat. Dar încetul cu încetul voi reuși eu!

Camera lui Tudor este camera mea favorită din întreaga casă! Ador să petrecem timpul împreună acolo și abia aștept să o organizez și mai bine. Momentan avem această variantă mai messy pe care o vom ajusta imediat ce Tudor începe să mearga/ va fi pregătit să doarmă în pătuțul său de toddler. Da, ai auzit bine! Ne gândim destul de serios să îi luăm un pătuț de toddler destul de curând. Am tot citit despre paturile inspirate de metoda Montessori care sunt potrivite de la 2 luni de viață pentru că astfel le oferă bebelușilor întreaga cameră la nivelul lor și așa învață că pot fi independenți și că pot avea control asupra vieții lor de la o vârstă fragedă. Pentru asta noi am început să căutăm aici pătuțul care s-ar potrivi cu ceea ce ne dorim noi și imediat ce ne vom decide și îl vom achiziționa, îți voi arăta noul aspect al camerei.

Trecând la actualul aranjament, am împărțit camera în două: partea fun și cea administrativă. Cea fun cuprinde decorul de pe pereți (idee pe care am luat-o de pe Pinterest), pătuțul, standul cu jucării cumpărat din Lidl în urmă cu jumătate de an, scaunul nostru de alăptat și fel de fel de pernuțe care vor ajunge în patul de toddler la un moment dat. Găsești link-urile utile sub poze.

Pătuțul de lemn

Corpul de iluminat

Fotoliul nostru pentru alăptat

Partea administrativă conține dulapul, masa de înfășat, cuburile cu cărți și mini comoda cu esențialele pentru bebe.

Dulapul

Masa de înfășat

Salteluța pentru înfășat

Husa pentru salteluță

Comoda din metal pentru esențiale

Am știut de la început că noi îi vom face un mic univers lui Tudor și inițial ne-am interesat de tapete, dar parcă nici unul nu ne-a atras atenția. Tot căutând pe Pinterest idei de baby’s room decor, am dat peste această poză care mi-a plăcut enorm, așa că de aici a pornit totul:


Vopselele pe care le-am folosit sunt: Caparol Color Express Amazonas 12 (verdele) și Kiesel 14 (griul). A fost extrem de simplu de vopsit (nu că am făcut eu asta, dar așa părea:))) și forma a fost făcută cu bandă adezivă din hârtie specială pentru zugrăvit.

Cam pe când Tudor avea 5 luni am prins și ultimele item-uri în pereți: cele două rafturi tip norișor cumpărate de la H&M, norul luminos luat din Pepco și cuierul colorat achiziționat de pe Sinsay.

Și momentan ne-am oprit aici. Am planuri mari cu camera sa, dar toate la timpul lor. Până atunci ne bucurăm de acest decor.

Dacă ai întrebări, le aștept în comentarii.

O săptămână faină!

Cu drag,

Julia

#decorcameratoddler #decorcamerabebe #decorcamerabaiat #cameraceluimic #ideidecamerabebe #ideicameraceluimic

5 views0 comments
bottom of page